Rideskoleponyer

Her kan I møde vores søde rideskoleponyer og de søde låner ponyer 🙂

Deak

Højde: Ca. 135 cm

Født: år 1994

Beskrivelse: Først er der Deak. Han er 2’er pony og fjordheste-blandning. Han kom til rideskolen i 1998/1999. Er der noget Deak elsker så er det ponygames og har redet dette i rigtig mange år. Deak blev i efteråret år 2008 pensionist og kom hjem til sin ejer. men kom allerede tilbage i foråret 2009, han elsker at komme hjem til sin ejer, men Nyborg rideklub var her han hørte til, det kunne ses på ham. Rideskolen indgik aftale med Deak ejer, og købte ham i år 2009. Deak har gennem sine mange år i rideskolen, lært utallinge børn at ride og er elsket af alle sine rytter.

Angel

ANGEL

Race: Welsh Mountain blanding

Højde: Ca. 110 cm

Født: år

Beskrivelse: Angel er super dygtig til nybegyndere såvel som øvede og har vundet ved mange dressurstævner med sine ryttere.

Hun er en af de privat opstaldet ponyer, som vi har fået lov at låne i rideskolen

Don

Don Vito

Højde: Ca. 140 cm

Født: år 1996

Beskrivelse: Don Vito er en erfaren herre som har været springhest før i tiden. Han vinder manges hjerter med sit gode sind og rolige væsen.

Han kom til rideskolen i 2013, og vi må sige, at vi er rigtig glade for ham! Han er sød og rolig til daglig hvor han er elsket af både store og små.

Maya

Højde: Ca. 142 cm

Født: år 2001

Beskrivelse: Maya kom til rideklubben i februar 2019. Hun er bombesikker på tur og så elsker hun at springe. Maya er også lidt af et nussehoved og bliver glad hvis man gider klø lidt når man går forbi.

Fritz

Race: Fjordhest