Priser & Leje

Priser 2019

Nedenstående priser gælder fra d. 1/1 2019

Husk, du skal være medlem af Nyborg Rideklub for at modtage undervisning.

Betaling skal ske til klub konto 9227 4580115069

Kontingent /medlemskab  ( Årligt ):

Medlemskontingent

400 kr.

Familiekontingent m/samme adr. uanset antal

850 kr.

Stævnekontingent

Stævnekontingentet giver kun adgang til at kunne starte stævner for Nyborg Rideklub (NRK)

Stævnekontingentet giver ikke adgang til klubbens faciliteter eller stemmeret til den årlige generalforsamlingen.

200 kr.

Holdundervisning ( Månedlig ) :

1 time pr. uge på elevhest

350 kr.

1 time pr. uge på egen hest

– opstaldet i Nyborg rideklub

250 kr.

1 time pr. uge på egen hest

– som ikke er opstaldet i Nyborg rideklub.

300 kr.

150 kr.

Rideskolen har lukket for undervisning i juli og august måned og er derfor også betalingsfrie.

Opstart igen er som regel den første mandag i september. Hold øje med hjemmesiden og vores facebook side.

Boksleje Stor (Hest)

Inkl. Strøelse (4 pk halmpiller og 1 pk hamp eller 5 halmpiller eller 3 tørvmix.), halm, fri benyttelse af NRK faciliteter)

1500kr

Boksleje Lille (Pony)

Inkl. Strøelse (3 pk halmpiller og 1 pk hamp eller 4 halmpiller eller 2 tørvmix og 1 hamp til 55kr.), halm, fri benyttelse af NRK faciliteter)

1400kr

Tilkøb af ekstra pakke(r) halmpiller

60kr

Tilkøb af ekstra pakke(r) hamp

75kr

Tilkøb af Tørv/Tørvmix

90kr

Ønsker man at flytte over i en anden boks, hvor der intet strøelse er, kan der her købes en opstart pakke.

Man må ikke flytte strøelsen fra den eksisterende boks.

Flytter man over i en boks, hvor er der bund, kan der ikke købes en opstart pakke.

(OBS: juni, juli og august egen betaling af strøelse)

Foder køber man selv.

Ønskes det kan man være med i NRK’s levering/ordning.

Her bestiller/betaler man selv sit foder. Ønskes det kan det leveres sammen med klubbens foder.

Betaling af boksleje sker forud senest den 5. i måneden via bankoverførsel.

Depositum udgør to gange boksleje, der tilbagebetales ved fraflytning, såfremt der ikke er yderligere udestående mellem klubben og medlemmet.

Til hver boks hører sadelknægt i opvarmet og aflåst sadelrum, dækkenpind i opvarmet og aflåst dækkenrum og til hver boks tilhøre der 3 skabe – 1 stort og 2 små. Ønsker man at medbringe eget staldskab skal dette først aftales med staldudvalget.

Ønsker du at beholde din boks ved evt. dødsfald af hest, midlertidig fraflytning el. din hest er på sommergræs udenfor Nrk kan der fratrækkes 200 kr. pr. Mdr. Fra maj til september, fuld pris resten af året.