Nyborg Rideklub…

 

Danmarks hyggeligste…

Vi bliver aldrig Danmarks flotteste rideklub – men vi tror på, at vi bliver Danmarks hyggeligste!!!

 

Nyborg Rideklub er en meget alsidig rideklub, hvor næsten alle former for ridesport dyrkes – også de mere usædvanelige.

 

Kommer du på besøg kan du – alt efter hvilken dag du møder op -opleve dressur, ridebanespring, terrænspring/military, kvadrille, ponygames, skovtursridning, riddere der træner turnering og selv hestevognskørsel dyrkes af flere medlemmer.

 

Vi er derfor en meget sammensat flok, hvoraf 2/3 af vores medlemmer er i ungdomsafdelingens rideskole, der bakkes trofast op af deres forældre, når de mange praktiske opgaver på gården skal løses! Vores medlemmer spænder langt i alder og ridefærdigheder.

 

De fleste af os er helt almindelige ryttere, der mest har det godt med at komme i klubben og hygge os med hinanden og vores heste, men vi har også et talenthold i ungdomsafdelingen, der viser, at klubben godt kan være med på konkurrenceplan og klare sig godt!

 

Nyborg Rideklub er Nyborgs ældste rideklub med snart i midten af 1980’erne. Ravnekærgård har tidligere været ridested, dengang dog privat!

 

Omkring 2000 overdrog Nyborg Kommune Nyborg Rideklub Ravnekærgård, som klubben således ejer. Den tilhørende jord lejes af kommunen.

 

Nyborg Rideklub har ca.70 medlemmer, herunder er ca. 40 elever i rideskolen. Der er plads til 23 heste på Ravnekærgård

Klubben, luft billede 2018

Nyborg rideklub som vi ser ud fra et luft foto, år 2018

Nyborg rideklub gennem tiderne, se vores udvikling gennem årene

årstalende er år 2018, 2017, 2009, 2004, 2002, 1992 og 1954 ( år 1954 er før Nyborg rideklub eksiterede)